מה אומרים תלמידי קורס עיסוי שבדי על הלימודים עם אימאן הראל

 

•"הקורס בהחלט עונה על ציפיותיי ואף מעבר. כל החששות לגבי חשיפת הגוף – נמוגו. הייתה הקפדה על הצנעה לפי הרצון של כל משתתף. תודה! " ( קורס שבדי הוליסטי 16.7.08)

 

• "יותר משבדי, המדיטציות והרקע הרוחני עשו את ההבדל ". ( קורס שבדי הוליסטי 16.7.08)

 

• "לפני שהגעתי לקורס שלך הייתי מישהי אחרת, לאחר הקורס התחלתי לעשות דברים שמעולם לא חשבתי עליהם, התחלתי להתעניין בדברים שלא עניינו אותי קודם, שיניתי את גישתי להמון דברים וקיבלתי אומץ לעשות דברים שבחיים לא הייתי עושה (הטיסה לתאילנד דוגמא לכך).

אתה פתחת לי דלת להקשיב לעצמי באמת ולגלות שרוב הדברים שלפני כן הייתי היו פשוט מסכות של ילדה מפוחדת וחסרת אינטואיציה לגמרי.

תודה לך על כך שהכרת לי את עצמי. :)". ( קורס שבדי הוליסטי, מאי 2008)

 

• "לאימאן, המורה הדגול, שלכל מחמאה הוא ראוי, שהנחיל לנו את אומנות העיסוי, אישיות מדהימה ומורה מצוין – משהו מיוחדג', שבזכותו כולנו עושות אפלוראג' ופטריסאג', ולסיום רינגינג והחלקות...ונתראה בקורס לאבנים חמות...קח איתך שפע תודות וחיבוק ע-נ-ק מכולנו" (כיתת עיסוי שבדי, מאי 2008)

 

• "תודה על העולם שחשפת בפני, שאיתו אמשיך להתפתח בעתיד. הגעתי לקורס בתהיות וחששות שלא אבוא על סיפוקי – נהניתי מכל רגע! מהיחס החם, מהשעורים הבנויים בצורה מקצועית, מובנית וחווייתית. החוברת שקיבלתי בנויה מצוין, עם המון מחשבה, ממש הרגשתי שלקחת אותי יד ביד, צעד אחר צעד עד היציאה לחיים מקצועיים – עם ביטחון ואמונה בעצמי. תודה" (סימונה, קורס עיסוי שבדי מאי 2008)

 

• "חוויה מדהימה...היה מקסים ונהדר, הכרתי אנשים טובים ומדהימים, הקורס יישאר חרוט בזיכרוני" (אנונימי, קורס עיסוי שבדי מאי 2008)

 

• "מורה בעל אישיות כובשת.סייעת יעילה ומסבירת פנים. אני באה בשמחה לקורס. אין ספק שבזמן כה קצר רכשנו מקצוע בצורה מקצועית עם המון תשומת לב לפרטים...נהניתי והשכלתי! (אנונימי, קורס עיסוי שבדי מאי 2008)

 

• "לאימאן היקר, חלפו להם ביעף 5 חודשים של לימוד, של עיסוי, של מדיטציות, וכבר הגענו לסוף הקורס. נהוג לומר כי לכל סוף יש התחלה ולכן אנו יוצרים לדרך עם התחלה חדשה. 'מטפלים בעיסוי שוודי הוליסטי'. היית לנו למורה, למנחה וליועץ, וכל זאת בדרכי נועם, בסבלנות אין קץ, בתיבולי בדיחות, ( וגם אם לא סידרנו את הסדין כמו שצריך רחמנא לצלן אז סלחת ) ולא בכדי שאנו, מחזור מרץ 2008 גם למדנו אצלך קורס עיסוי באבנים חמות תוך כדי הקורס השבדי ההוליסטי וברור שבחודש ספטמבר נשוב ונלמד אצלך קורס עיסוי בנשים הרות וקורס בכאבי גב. אז טוב שאנו לא נפרדים אלא מברכים אותך בשלום ולהתראות בקורסים הבאים אצלך בת"א כמובן . תודה לך מקרב לב על כל אלה, מאחלים לך הצלחה רבה בהמשך עשייתך, יישר כוח !
אוהבים אותך,
קטי ,דפנה ,אורית ושחר
קורס עיסוי שבדי הוליסטי,
ת"א מחזור מרץ 2008

 

• "יצאתי עם תובנות רבות גם לגבי החיים. המורה אימאן הוא אדם רגיש ומקסים שמעביר את החומר בצורה מעניינת" (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "אני נהניתי לבוא לקורס כל שבוע. אני חושבת שתהליך הלימוד היה בנוי בצורה מסודרת והגיונית והיה מובן וברור. אני יוצאת בתחושה שיש לי עוד מקצוע ביד ואני יכולה ומוכנה להתחיל לטפל באנשים אצלי במכון. אני חושבת שהעיסוי הוא חוויתי ומורכב מטכניקות שונות ובעצם נותן לכל הגוף תשומת לב. לדעתי אימאן הוא מורה מצוין ויש לו הרבה מה לתת." (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "היה נחמד ונעים, יצאתי עם תחושה של מסר מאד נעלה של הנתינה מתוך הפנים של כל אחד. הסבלנות והסובלנות, האהבה לזולת והיכולת לעזור בהרבה היבטים" (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "במהלך הקורס נקשרו ונוצרו יחסים מעולים עם המורה אימאן ויד ימינו אורלי. אשר עשו מאמצים גדולים להקנות לנו התלמידות, ידע עשיר במיוחד. האווירה הייתה נעימה וחמימה. אימאן עשה הכל כדי להביא לידיעתנו את החומר הנלמד. ישר כוח. כמו כן נוצרה אוירה נעימה בין התלמידות והכל היה כייף. נקווה להתראות בעוד קורסים. ממני בחיבה רבה (פנסו נורית, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "הקורס היה מהנה מאד. הרגשתי שעכשיו אני יותר בעניינים והיה כייף. המורה היה נחמד והסביר בצורה ברורה את החוויה של כל העיסוי. היה מהנה ומשאיר טעם של עוד. (הילה גדולים, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "הקורס היה מרתק, המורה והסייעת היו עניינים ונעימים, האווירה ששררה הייתה פשוט נפלאה. התחושה איתה אני יוצאת מהקורס היא ביטחון מוחלט בשרות החדש אותו אני עומדת להעניק ללקוחותיי. ישר כוח. (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "אני חושבת שהקורס מקצועי מאד, מסודר מאד, נעים ויסודי. נהניתי מאד ולמדתי הרבה. תודה רבה לאימאן ואורלי, היה כייף. (אפרת קזרנובסקי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "מאד, מאד, מאד נהניתי מקורס העיסוי ובמיוחד מאד נהניתי מההדרכה המקצועית, היסודית, הסובלנית, הנעימה והמבדחת של אימאן. אני מרגישה שרכשתי מקצוע חדש, בצורה הטובה ביותר. אין ספק שעבורי הקורס הזה היה חוויה מהנה ביותר מכל בחינה שהיא. תודה (יפעת שניידר, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "אני למדתי דרך המורה המון דברים יפים על החיים, על השקפת חיים מסוימת והסיפורים שהוא היה מספר בסוף כל שעור היו מאד מעניינים. חבל שנגמר, זה היה ממש קצר, נהניתי מאד. היו לי הרבה מורים בחיים וזה המורה (אימאן) שהכי נהניתי ללמוד ממנו" (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 22.01.08)


• "הקורס היה מעניין מאד והחומר הועבר בדרך טובה ומצוינת. אימאן מורה מבין ומתחשב ואורלי (הסייעת) מדהימה. אחד הקורסים הטובים שלקחתי וחבל שנגמר." (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 25.12.07)


• "הקורס היה באמת חוויה, מעניין, השעורים הועברו בצורה ברורה, נעימה...הקורס ענה על הציפיות..." (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 25.12.07).


• "הגעתי לקורס עם ציפיות גבוהות מאד. ברצוני לציין כי כל ציפיותיי נענו ויותר מכך. נהניתי מהמרצה, מסייעת הוראה, מהעברת הקורס, מההדגמות והתרגול. המרצה והסייעת הקדישו תשומת לב רבה לכל תלמיד בקורס. האווירה הייתה נעימה, זורמת ותומכת. מצפה לקורסים הבאים" (אנונימי, קורס עיסוי שבדי 25.12.07)


• "לאימאן! רציתי לומר כמה מילים לסיכום הקורס הזה קודם כל להודות לך ולשמוח שהגעתי לרגע הזה, הסיום. ושלמדתי דווקא אצלך!


• תודה גדולה לך על שעזרת לי להתגבר על סוג של מכשול שנראה לא פשוט בהתחלה ומלווה בחששות ומבוכות. מחסום המגע בגוף ובייחוד בגוף ללא בגדים. האמת שהופתעתי מהקלות והכיפיות של הקורס שהעברת לנו במשך 3 חודשים שעברו כל כך מהר...


• אני מרגישה היום הרבה יותר נוח ובטוח במקום הזה של העיסוי השבדי ההוליסטי. אז רציתי להודות לך על כך כי אני חשה שזה הרבה בזכותך – בזכות ההתייחסות הבריאה והטבעית שיש לך לגוף! ובכלל לחיים! אני חושבת שיש לך הרבה לתת כאדם וכמורה. הצחוק היה מרכיב חשוב במהלך הקורס ותרם רבות לאווירה. שמחתי מאד שנתת דגש על הצורה שבה אנו עומדים, היציבה, התנועתיות, הזרימה בזמן העיסוי... אז אני בהחלט מרגישה שלמדתי, קיבלתי, נתתי, התחלקתי. אני אפילו נהנית היום יותר מפעם לקבל טיפול בעיסוי. אז מאחלת לך הרבה טוב והצלחה, שתמשיך להיות מורה כזה טוב ואדם טוב, שצוחק ומצחיק ולוקח את החיים בקלות עד שכמעט הצלחת להדביק גם אותי. בתודה גדולה מכל הלב"
עדי שר שלום (קורס עיסוי שבדי 12.06.07)


• "אימאן, תודה רבה על הסמסטר הנהדר שהעברת לנו. הלוואי עלינו רק מורים כמוך. בתודה, גלית לוי, שיווה מלכאן, שושי נעמת, ילנה בקר, מלי דניאלוב, סמאיה ג'אבר, עדי שר- שלום, ילנה זילברשטיין, עומרי רביב. (קורס עיסוי שבדי 29.05.07)


• "תודה על הקורס שהיה בעצם חוויה עם עוצמה, סבלנות, חן ושלווה. ישר כח שאותנו הדלקת באור של מעסים ונתת לנו עוד כלי לחיים טובים ובריאים. היום הסתיים הקורס וממך אנו נפרדים ולך מכל הלב אוהבים ומודים." (חברי הקורס 14.01.07 קורס עיסוי שבדי).


• "לאימאן היקר!!! היה מסע מרתק, 3 חודשים של הנאה ומקצועיות. מהקבוצה האוהבת" (חברי הקורס 04.09.07 קורס עיסוי שבדי)


• "לאימאן, רוב תודות לך, על הלימוד המעניין בקורס עיסוי שבדי. נהניתי מאד במהלכו, העשרת אותי מאד בטכניקות שונות ואין לי ספק כי החומר הנלמד יסייע לי מאד לקדם את העסק. תודה על הסובלנות, על הסיפורים המעניינים ועל החיוך הרחב. בהוקרה איריס פינחסוב" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "תודה רבה על שנה שלמדת אותנו בכיף. למדתי ונהניתי והכל בזכותך. שיהיה לך המון בהצלחה בקורסים הבאים. בתודה. מרינה." (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "אותנו בידע העמסת ולנו מקצוע הענקת. את ידינו בשמן משחת ולסיום סיפור סיפרת. מכובד, מקצועי, מהנה, מפנק..." (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "בכל יום חמישי, בשעה קבועה מתייצבים ליד המיטה והפלפונים סגורים. ואתה בדרכך המקצועית והנעימה מתחיל בהדגמה...כך שיעור אחרי שיעור. כל שיעור מעניין ומהנה יותר מקודמו. אימאן, תודה על הידע שהענקת לי באנטומיה, תודה שלא ויתרת והקפדת על עמידה נכונה ועל תנועה מקצועית, תודה על הסיפורים בסוף היום. בזכות כל אלה הפכתי למעסה טובה ..."בהערכה ובאהבה. לאה" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "לאימאן, חוויתי תקופה נפלאה בה נהניתי בכל רגע, התפנקתי, צחקתי, למדתי והכל באווירה מדהימה. תודה לך אימאן על כל זה. נטלי אלמלן" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)
• "לאימאן, תודה רבה על השעות המהנות שהקדשת לנו. זו הייתה חוויה נפלאה מאין כמוה והשיעורים זרמו מבין המוח לגוף. הכנסת אותנו לעולם קסום מאין כמוהו, היית מקצועי והמורה הכי גזעי. בהרבה תודה עובד אילנית" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "לאימאן היקר, אהבתי אצלך את הסבלנות, את ההומור והחביבות באופן העברת החומר העיוני והמעשי כאחד. את הרצון לתת שלא על מנת לקבל. תודה לך, יישר כוח ולהשתמע. חני מימון" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "תודה על מה שהקנית לנו בקורס עיסוי שבדי. אין ספק שהקורס העניק לנו ידע בתחום העיסוי...המקצועיות שלך והאווירה שהשריית עלינו תרמה רבות להצלחתנו. ישר כוח. חיים" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)


• "תרמת, הענקת ואף פעם לא ויתרת, לכן...ובזכותך אני מעסה עם דיפלומה. נהנית, אוהבת והשמיים הם הגבול. רעה" (קורס עיסוי שבדי, ספטמבר 2005)
• "אימן היקר, על קו הסיום, אנו רוצות להודות לך מקרב לב. על סבלנות אין קץ שגילתה לכל אחת מאיתנו. שמצאת תמיד את הבדיחה הנכונה בזמן הנכון. שהעשרת אותנו בידע ובהמון סיפורים וכל זאת עם המון אהבה ונתינה. נעמתה לנו כאדם וכמורה, מי ייתן וירבו אנשים כמוך. אנו מאחלות לך ים של בריאות ואושר, עצום את עינייך והבע כל משאלות לבך ואחרייך נאמר אמן!!!
בהוקרה מתלמידותיך מרגלית, אורטל, רויה, סימה, מילאנה, דניאלה, שרון, שרה, רות, חלי ואורלי."

 

• "הגעתי לקורס כמעט "בטעות" וגיליתי עולם קסום! תודה על קורס מדהים. תודה על הסבלנות הבלתי נגמרת. תודה על העזרה. ותודה על שפתחת לי חלון לעולם מרתק שלא הכרתי. זו ללא ספק אחת החוויות המרגשות שעברתי. אין כמוך" קרן גור (קורס עיסוי שבדי 12.10.2004)

 

• "לבן אדם הכי מקסים! הגעתי לקורס מתוך סקרנות והופתעתי לגלות שאני ממש אוהבת את העיסוי. כמובן כל זה התאפשר בזכותך. ההבנה וסבלנות לתלמיד. המון, המון תודה ובהצלחה. ציפי פוזיל (קורס עיסוי שבדי 12.10.2004)

 

• "איך אצליח להעביר את ההרגשה שבלהיות בסביבתך ולקבל את תורתך... אתה אדם נפלא, אהוד ורב חשיבות. עליך להעריך את עצמך על כך. מעולם לא היה ולעולם לא יהיה, אדם שהוא בדיוק כמוך. רק להביט בפניך ולראות את האור, הזוהר, הטוהר והרוך. אתה יחיד במינו, אתה המקור, וכל אותן תכונות העושות אותך מיוחד כפי שאתה ראויות לאהבה ולשבח! אני מודה על כל שיעור, כל רגע וכל חיוך שחוויתי אתך. אין מילים בידי על מנת להעביר את כל תחושותיי ולכן רק אוסיף ואומר תודה! מקרב לב!" שחר (קורס עיסוי שבדי מאי 2004)

 

• "האבא של המורים!!! הרבה מקצועיות, הרבה עבודה והנה הגענו לעוד סוף קורס מס' 2. עברתי כברת דרך ולהפתעתי יכולתי גם בגילי להשתלב בעבודה ולימודים די בקלות וגם מאד מעניינים. אבל כל זה אפשר להגיד בזכות הסבלנות והנתינה שקיבלתי ממך כמורה תומך ומקשיב לצרכים של תלמידות (מהסוג שלי, כלומר מעל גיל 50). בזכותך גילינו פן חדש לנפש שלנו ועם המסר הזה נלך לאורך החיים. הרבה תודות על התמיכה. תודה מכל הלב" שרה צ'יבוטרו (קורס עיסוי שבדי 05.04.2005)

 

• "נגלית אלי כמורה מקסים, מבין, מצחיק, חברותי ומהנה. רציתי לומר תודה על הכל. מי ייתן ואלוהים ייתן לך משאלות ליבך והצלחה בהמשך דרכך." סיוון (קורס עיסוי שבדי 21.03.05)

 

• "למורה הנפלא תודה על היחס הנפלא והמעודד, על הסבלנות ואורך הרוח. תודה על כך שתמיד היית קשוב לענות על כל שאלות תלמידייך והעברת את חומר הלימוד על הצד הטוב ביותר. יישר כוח" אפריים מנשה (קורס עיסוי שבדי 29.11.2004)

 

• "השיעורים איתך עברו עם מקצועיות וידע רב, מתי שצריך צחקת ומתי שצריך היית כועס, חמוד ורציני. הרגשתי בצורה חופשית, גם כשהייתי צריכה להתפשט. אתה נהדר, מאד נהניתי." רותי נחום (קורס עיסוי שבדי 12.10.2004)

 

 

 
מאמרים וכתבות
תוכנית הלימודים אביב 2010
נסיעה לתאילנד עם אימן
רשת המטפלים הארצית
'סמינר - מגע הלוטוס'
סופ"ש - החוויה הזוגית
על אימאן הראל
אלבום תמונות
המסע הרוחני והמטפל
נתורופתיה
המומלצים של אימאן
קישורים מקצועיים
תנאי שימוש באתר
  נסיעה ללימודי מסאג' בתאילנד
לימודי עיסוי בתאילנד וחוויה אקזוטית יוצאת דופן בהדרכה אישית של אימאן. לנרשמים מוקדם הנחה משמעותית של 2000 ש"ח וחבילת בונוסים של 2280 ש"ח בנוסף.
לחצו כאן
 
  סדנאות עיסוי יחודיות לקראת הקיץ
בואו ללמוד איך עושים עיסוי לנשים הרות. איך משלבים במסג' אבנים חמות או קומפרסים מעשבי מרפא. קראו עוד על פעילויות נוספות בתוכניה שלנו.
לחצו כאן
 
  קורס עיסוי תאילנדי
ההרשמה לקורס בוקר של יולי בעיצומה. זה הזמן להנות ממחירי הרישום המוקדם והנחה משמעותית של 25%.
לחצו כאן
 
   
כל הזכויות שמורות לאימאן הראל 2006 | אתר על ידי IMK ו- Netimpact