קורס עיסוי רקמות עמוקות

 

האם סיימת ללמוד עיסוי שבדי, הוליסטי או משולב? האם אתה מרגיש שחסר לך ידע כיצד לטפל בבעיות רפואיות, כמו: כאבי גב, פריצת דיסק, כתף קפואה ועוד. האם אתה רוצה ללמוד איך לטפל בחלקים עמוקים של השריר ובשרירים עמוקים? האם את/ה רוצה ללמוד לטפל ברקמות אחרות כמו רקמת החיבור (פאציה), הגידים וכד'?
בתום הקורס תחושו ביטחון גדול יותר ביכולת שלכם. תדעו לתת התייחסות רחבה יותר למטופלים שלכם ולתת מענה לצורך של המטופלים בטיפול עמוק ואינטנסיבי.
האם ידעת שמטופלים חוזרים ליותר טיפולים כאשר למעסה מגוון רחב יותר של שיטות? אם שאלת את עצמך "מה עוד אפשר ללמוד?" זה הקורס בשבילך. הקורס מהווה את הצעד הבא במסלול ההתפתחות המקצועית שלך. הוא מיועד להעשיר אותך בטכניקות עיסוי ובמקביל לפתוח צוהר אל החלק ההוליסטי, כלומר, להבין את הקשר בין בעיות פיזיולוגיות של אברי הגוף השונים לבין מצבו הנפשי של המטופל.

 

מה תלמידים אומרים?

 

"אהבתי מאד להיות תלמידה שלו ועד היום אני מדברת עליו כעל "המורה שלי".

"היה לי כייף, מעניין וציפיתי להגיע לשיעור ולספר על איך היה היישום של החומר הנלמד. "

"כל הזמן מעשיר את התלמידים בידע נוסף מלימודיו כאוסטיאופת, דבר שמכניס עניין רב. "


מה תלמדו?

*     ידע טכני חדש שאינו מוכר לכם ושימוש בשורשי כפות ידיים, אגרופים, אמות וכו'.
*     תלמדו ליישם טכניקות אלו תוך כדי התייחסות מדויקת לאנטומיה של הגוף.
*     תלמדו לשחרר הידבקויות של הרקמות הרכות, לשפר את הסירקולציה של הדם ואת האספקה העצבית.
*     לשפר טווחי תנועה ולשפר חילוף חומרים בשריר.
*     להגביר את מודעות המטופל לגבי אצירת מתח בגופו.


בקורס עובדים על השרירים והמפרקים על פי הבנה אנטומית של מיקומם. נעבוד על כל שריר ושריר לאורך ולרוחב הסיבים, מנקודת תחילתו ועד נקודת סיומו המדויקת, כולל נקודות טריגר, מתיחות, עיסוי תוך הנעה ועוד...
טיפול זה הינו שלם בפני עצמו ויחד עם זאת, הוא יכול להשתלב עם שיטות אחרות.

תנאי בסיסי להרשמה לקורס זה הוא ידע קודם בעיסוי עם שמנים. במהלך הקורס תעשה חזרה על האנטומיה של האזור בו מטפלים. אולם, על מנת להפיק את המיטב מהקורס רצוי שהמטפל ילמד קורס מקיף של אנטומיה, פיזיולוגיה ופתולוגיה.

הקורס ייחודי עקב מספר המשתתפים המוגבל עד  - 6 משתתפים, מה שיוצר אוירה אינטימית ותשומת לב מרבית לכל תלמיד. התוצאה - רמה גבוהה של יכולת אצל המסיימים. הקורס משלב פרקטיקה בתיאוריה ומיועד לכל מטפל בעיסוי הרוצה לקחת את הצעד הבא במסלול המקצועי שלו ולהעמיק את הבנתו בתחום העיסוי.

                הקורס ייחודי בכך שהוא משלב
      טכניקות עיסוי עם ידע אנטומי והתיחסות הוליסטית 

קורס עיסוי רקמות עמוק יפתח ב:

תל אביב – 12/10/10 - 18/01/11 סה"כ 15 מפגשים, בימי ג' ,21:00 – 16:00 (100 ש"ל)
כרמיאל - 11/10/10 - 17/01/11 סה"כ 15 מפגשים בימי ב' 16:00 - 21:00 (100 ש"ל)

 

צרו קשר כבר עכשיו בטלפון 0543-453555 או 04-9580401
או כיתבו אלי info@lotusim.co.il


על המורה: איציק נחמיה מורה מומחה לסגנונות שונים של עיסוי ביניהם: עיסוי שבדי ועיסוי רקמות עמוקות. בנוסף, למד עיסוי תאילנדי, עיסוי אינטגרטיבי, עיסוי רפואי ועוד. לימד ומלמד בבתי ספר מובילים בארץ (ביניהם: מכללת רידמן ומכון וינגייט). כיום, מתמחה באוסטאופתיה. איציק הנו אחד המומחים לנושא זה ומגיע במיוחד מתל אביב על מנת ללמד את אמנותו בכרמיאל.

 

הקדימו להירשם מספר מקומות מוגבל ל-6 תלמידים !

 

לקריאת המאמר המלא על עיסוי רקמות עמוקות  'האם אתה יכול להעניק למטופלים שלך את מה שהם זקוקים לו?' - לחץ כאן

 

                      'לוטוס' הנו בית ספר מוכר העומד בדרישות האיגוד למקצועות העיסוי בישראל

 

 
מאמרים וכתבות
תוכנית הלימודים אביב 2010
נסיעה לתאילנד עם אימן
רשת המטפלים הארצית
'סמינר - מגע הלוטוס'
סופ"ש - החוויה הזוגית
על אימאן הראל
אלבום תמונות
המסע הרוחני והמטפל
נתורופתיה
המומלצים של אימאן
קישורים מקצועיים
תנאי שימוש באתר
  נסיעה ללימודי מסאג' בתאילנד
לימודי עיסוי בתאילנד וחוויה אקזוטית יוצאת דופן בהדרכה אישית של אימאן. לנרשמים מוקדם הנחה משמעותית של 2000 ש"ח וחבילת בונוסים של 2280 ש"ח בנוסף.
לחצו כאן
 
  סדנאות עיסוי יחודיות לקראת הקיץ
בואו ללמוד איך עושים עיסוי לנשים הרות. איך משלבים במסג' אבנים חמות או קומפרסים מעשבי מרפא. קראו עוד על פעילויות נוספות בתוכניה שלנו.
לחצו כאן
 
  קורס עיסוי תאילנדי
ההרשמה לקורס בוקר של יולי בעיצומה. זה הזמן להנות ממחירי הרישום המוקדם והנחה משמעותית של 25%.
לחצו כאן
 
   
כל הזכויות שמורות לאימאן הראל 2006 | אתר על ידי IMK ו- Netimpact