מה אומרים משתתפי חוג עיסוי
שלום אימאן ובקר טוב
לפני שלושה שבועות למדנו לעסות את איזור שרירי העכוז והירך. והנה שעתיים שלוש לאחר השיעור נסעתי לפגוש חברה. ירד גשם.. צעד או שניים לאחר שיצאתי מהמכונית החליקה הרגל השמאלית שלי... אבל אמרתי לעצמי- איזה מזל היה לי לעבוד בשיעור בדיוק על המקומות הקריטיים האלו, לרכך את המקום כדי שיוכל בזמן הנפילה לספוג ביתר קלות את המתיחה והמכה, כי אחרת אם האיזור היה קשיח התוצאות היו אחרות.
התחלתי לעבוד על האיזור בדיוק כמו שלמדנו בשיעור והנחיתי את בעלי איך לעבוד על האיזור. ההמטומה היתה ענקית, מאיזור האגן עד הקרסול כמעט.
כל הארניקות למיניהן לא עזרו ורק העבודה על האיזור במשך כל הזמן הוכיחה את עצמה. ההמטומה נספגה ונעלמה... היום, שלושה שבועות לאחר המקרה, התאוששתי כמעט לחלוטין, מה שלוקח הרבה יותר זמן, והנה חזרתי לשיעור ואפילו יכולתי לטפל בבן הזוג שלי. המסקנה היא שהשיטה נכונה והיא מוכיחה את עצמה בעת הצורך, ולכן תודה למורה שלי לאימאן
משולי ליבל ,יובלים
|